skip to Main Content
Menu
Naarden-vesting

Naarden-vesting

Verscholen in de smalle straatjes van Naarden-vesting ligt aan de Wijde Steeg ons huis. Met de voortuin uitkijkend op de Grote Kerk en 500 stappen verwijderd van de mooiste “achtertuin” van Nederland: de vestingwallen. Een prachtig plek om te wandelen, te fietsen of om met een bootje door de grachten te varen.

bereikbaarheid

Naarden-vesting ligt op een centrale plek, op zo’n 20km van Amsterdam en 30km van Utrecht. In beide gevallen draai je met de auto gemakkelijk de A1 af en via één van de drie ingangen de vesting binnen. Persoonlijk vinden wij dat elke keer weer – tijdens welk seizoen dan ook – een prachtig zicht.

Het treinstation Naarden-Bussum ligt op 20 minuten loopafstand. Je kunt natuurlijk ook een ov-fiets huren (dan duurt het ritje maar 7 minuten) of de bus (151 of 110) pakken.

parkeren

Parkeren is in de vesting bijna(!) overal gratis. De Wijde Steeg zelf is letterlijk een steeg waar geen auto’s in mogen. Daarom kun je het beste parkeren in de zijstraten als de Bussummerstraat of Sint-Vitusstraat. Mocht het erg druk zijn in de vesting, is er ook altijd het parkeerterrein de Nieuw Molen bovenop de vestingwal.

de locatie op de kaart

Back To Top
Zoeken