skip to Main Content
Menu
de ruimte

catering

Voor ons is het belangrijk dat alles in de Ruimte klopt. Van de stoelen waar jullie op zitten tot het servies waarvan jullie eten. Als jullie catering willen, maken we daarvoor graag een voorstel dat past bij wie jullie zijn en hoe jullie willen dat de catering jullie bijeenkomst ondersteunt. Los daarvan staan er onbeperkt Nespresso, Pucca thee, water met diverse smaken, biologische sappen, koekjes, nootjes en fruit voor jullie klaar.

Uiteraard zijn jullie ook vrij om je eigen catering te verzorgen, maar eerlijk … je weet niet wat je dan mist! Wij zelf zijn voorstander van catering met een duidelijke verwen-factor, samengesteld uit voedingsstoffen die niet voor de beruchte middag-dip zorgen, maar het energieniveau gedurende de hele dag op peil houden.
Daarnaast houden wij ervan om bijeenkomsten van betekenis af te sluiten met een gezamenlijk hapje en drankje, maar jullie mogen uiteraard zelf kiezen wat bij jullie past.

teamcoaching

De Ruimte wordt doorgaans gebruikt voor het opleiden van coaches door de Coaching Academy International en van Jungiaans begeleidinsgkundigen door de New Jung Academy. Beide opleidingsinstituten zijn opgericht door geestelijk vader Loek Oudeman en zakelijk directeur Margreet Rierink. Zij zijn gepassioneerde professionals op het gebied van het coachen, trainen en begeleiden van individuen, teams en complete organisaties. Veel van de door hen opgeleide professionals zijn niet langer hun student maar hun gelijkwaardige collega’s.
Mochten jullie voor jullie zelf, het team, alle medewerkers of de hele organisatie professionele begeleiding zoeken, dan is niet alleen onze Ruimte voor Betekenis voor jullie beschikbaar als locatie, maar voorzien wij jullie graag van een passende professional, afhankelijk van de vraag. Zelfs als jullie op zoek bent naar een integere en stevige vergadervoorzitter, moderator of conflictbegeleider.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor verdere informatie of lees het artikel ‘De essentie van teamcoaching‘ geschreven door Loek Oudeman voor onze kijk op teamcoaching.

uitjes

Het harde werken kunnen jullie – als jullie dat willen – eenvoudig afwisselen of afsluiten met van alles dat Naarden-vesting te bieden heeft. Dat varieert van wandelen, varen, wijn proeven, schilderen, gastronomisch genieten, tot het bekijken van historische restanten die door een gids van het bijhorende verhaal worden voorzien. Over de wens van een activiteit kunnen we natuurlijk uitgebreid in gesprek. Leuk!

// faciliteiten

borrel achteraf

verzorgde catering

capaciteit voor max. 12 personen

prikbord // inspiratiebord

toolbox

schrijfwaar

televisie

muziek boxen

Wifi

Apple apparatuur

Back To Top
Zoeken